Utflyttning

Uppsägning

Du måste säga upp ditt hyreskontrakt skriftligt, uppsägningen kan göras via blankett, baksidan på ditt hyreskontrakt.
Uppsägningstiden är 3kalendermånader och inleds vid månadsskiftet efter att uppsägningen inkommit till oss. Vid dödsfall gäller 1 månaders uppsägningstid.

Besiktning

Besiktning bokas hos uthyrningsavdelningen kundtjanst@baggesfastigheter.se alt 0522-160 33 telefontid 13:00-16:00. Denna bokas i god tid innan utflyttning detta för att du skall få tid på dig att åtgärda eventuella skador som du själv orsakat i lägenheten.

Städning

Du går själv igenom städningen med kommande hyresgäst på tillträdesdagen. Följ vår städlista för godkänd städning. Samt signera städbeskiktningen. Många gånger är det både bekvämt och prisvärt att använda en städfirma då de lämnar garanti på städningen.

Hål och skador i väggarna

Åtgärda plugghål och skador på väggarna, Samtliga plugghål spacklas igen likaså om det är kuddfett, skav eller smuts på väggarna ska de rengöras eller målas/tapetseras om.

Nycklar

Sker inflyttning/Utflyttning på en helgdag går det bra att lämna 1st nyckel till kommande hyresgäst. Resterande nycklar lämnas på vårt kontor detta då vi behöver en nyckelkvittens.
Ladda ner nedan dokument för städ-cheklista, uppsägningsformulär mm.