Möjligheternas lokal!Stor luftig lokal på 253kvm belägen mitt i centrala Uddevalla är just nu ledig för uthyrning. Möjlighet till kök , Lokalen bjuder in till en stor öppen yta och direkt slås du av det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna.

Tänk dig ett öppet modernt inrett kontorslandskap med sociala ytor. Visualisera ett pingisbord för kortare pauser, minskar både risken för värk och ger ny energi. Vi ser också en kreativ ”kaffehörna” där ni utbyter idéer med varandra – och vips är nya projekt i gång! En loungehörna med soffa och TV där era kundbesök sitter och väntar till Dagens Nyheter, och såklart för veckans afterwork häng.

Lokalen har toalett, goda förvaringsmöjligheter med tillhörande förråd samt möjlighet att hyra till två lokaler med 3 rum. Perfekta som mötesrum / konferensrum eller varför inte en studio med möjligheter för fotografering, filmning och Podd-inspelning? Möjligheternas lokal! Vänta inte, ring oss idag för ett besök!

Era nya grannar blir bland annat Medborgarskolan och Kommunal fackförbund. Gångavstånd till bland annat lunchrestauranger, caféer och pendeltrafik.